Довгоочікуване відкриття ресторану “Головка Чорноморка”

Довгоочікуване відкриття ресторану “Головка Чорноморка”

30 жовтня в Полтаві має відбутися урочисте відкриття наймасштабнішого ресторанного проєкту Полтави — ресторану “Головка Чорноморка”.

Відвідувачів VIP-ресторану будуть частувати протухлим іспанським хамоном та ризькими шпротами (від Альберта Уварова), котрі за цей час вже встигли перетворитися на шведський сюрстреммінг (Surströmming), що надає ще більшої вишуканості гастрономічному меню.

Довгоочікуване відкриття ресторану “Головка Чорноморка”_1

Нагадаємо, що ресторан “Головка Чорноморка” це спільне дітище колишніх посадовців Полтавської ОДА Валерія Головка та Тимофія Голбана, котрі після скандального звільнення з займаних високих посад, вирішили зайнятися ресторанним бізнесом та замахнулися на входження в них тугого червоного гіда Мішлена та на три Мішленівські зірки.

Як ми вже повідомляли, відкриття закладу планували провести ще 4 жовтня, проте усунення власників ресторану Валерія Головка та Тимофія Голбана, від займаних посад, далося в знаки. Рестораторам перестали заносити багатомільйонні хабарі що і стало причиною затримки у відкритті VIP-закладу.

Гостям вечора, серед яких Андрій Пісоцький, Інна Іщенко, представники полтавської “иліти” та інші популярні селебрітіз і різні VIP-персони, буде надано можливість насолодитися не тільки ексклюзивними гастрономічними вишукуваннями, а й надзвичайним гумором від Stand-Up COMEDY Show в особі Романа Грищука та Олександра Скічко, виступом групи “Лукяновка” і стильними треками від DJ NASTIA.

Організатори заходу запрошують всіх полтавців відвідати ресторан “Головка Чорноморка”, усім відвідувачам буде подаровано гарний настрій, спілкування в приємній компанії та ексклюзивні гастрономічні враження. Організатори будуть дуже раді бачити на відкритті ресторану вкладників збанкрутілого VAB Банку, адже раніше це приміщення знаходилося у власності банківської установи перебувало в іпотеці НБУ, проте завдяки низці шахрайських схем та маніпуляцій опинилося під контролем Валерія Головка.

Передсвяткова метушня
Передсвяткова метушня

 

 

Передсвяткова метушня
Передсвяткова метушня
Довгоочікуване відкриття ресторану “Головка Чорноморка”_4

Збір гостей планувався о 20.00. Початок заходу о 21.00. За адресою: Полтава, вул. Стрітенська, 23, ресторан Головка Чорноморка.

Кримінал

Наприкінці вечора, серед гостей ресторану буде проведено ексклюзивний розіграш призів, організатори мають намір розіграти 15 смартфонів iPhone-7 від ексклюзивного спонсора — Національного антикорупційного бюро України.

Довгоочікуване відкриття ресторану “Головка Чорноморка”_5

Журналісти Останнього Бастіону будуть намагатися вести пряму трансляцію з місця події, щоб наші читачі змогли сповна насолодитися атмосферою та пафосом, довгоочікуваного відкриття ресторану “Головка Чорноморка”, що без перебільшення можна вважати подією року в Полтаві.

Ми вже зауважували, що Валерій Головко дуже поспішав з відкриттям ресторану, щоб встигнути пафосно відсвяткувати перекваліфікацію його корупційної справи та подальшу її передачу з НАБУ до Національної Піліції та призначення по справі “Ручних прокурорів” (як говорить сам Валерій Головко).

Як показав час, закриття корупційної справи Валерія Головка, може відбутися після 25 листопада, якщо його вірний соратник Аваков А.Б. надасть вірні вказівки своїм підлеглим. Ми продовжуємо пильно стежити за даним кримінальним провадженням, та ще не втратили надію та віру в адекватність правоохоронців.

І ми б не радили Валерію Анатолійовичу та іншим представникам його злочинного угрупування радіти з цього приводу.

Ми попереджали про те, що пообідати в ресторані вони може і встигнуть, але вони мають пам’ятати що їх з нетерпінням чекають на Пушкіна, 91 чи у Діда Лук’яна.

До такої знаменної події у місті Останній Бастіон не залишився байдужим та підготував подарунок Голбану та Головку до відкриття їхнього дітища.

Довгоочікуване відкриття ресторану “Головка Чорноморка”_6

Тримайте панове і готуйте руки до кайданок.

Джерело: Останній Бастіон

Залишити відповідь