Корона для крадіїв

Корона для крадіїв

Корона для крадіїв

Ситуація в країні з вірусом COVID-19 вже спричинила паніку.

Ціни в продуктових супермаркетах та аптеках зросли в рази. Позбавлення конкурентів (малого та середнього бізнесу) розв’язало руки монополістам, які під патріотичні гасла отримують надприбутки.

На жаль, ніхто не порушує питань: що і, головне, хто привів до такого стану і чи відповість хтось за тисячі життів, які зараз під загрозою?

Якщо на рівні держави ми очікуємо традиційні звинувачення «папєрєдніков», то чи тільки вони винні в цій ситуації? А органи місцевого самоврядування? Це ж їх пряма функція – безпека громадян, від імені яких вони розпоряджаються майном громад.

Візьмемо приклад Полтавщини.

Якраз «папєрєдніками» було створено ряд комунальних закладів, головним завданням яких було забезпечення громадян дешевими товарами та послугами. Але новоявлені «реформатори» розвалюють все, напрацьоване роками, під лозунгом «Відхопити все, що можна, а потім хоч трава не рости».

Ситуація з вірусом COVID-19 стала каталізатором якраз одного з таких злочинів облради проти громадян Полтавщини. Саме для таких випадків і створювали КП «Полтавафарм», яке зараз мало би забезпечити через свою мережу аптек та аптечних пунктів в віддалених селах людей ліками, масками та засобами дезінфекції для збереження їх життя. Саме вони мали би зараз стати конкурентом приватним аптекам і таким чином стримали би їх від підняття цін на ліки для отримання надприбутків!

Банкрутування.

Чисельні звернення громадян стосовно злочину голови облради Біленького О. Ю., який цілеспрямовано банкрутував підприємство, завозячи в аптеки замість ліків газовані напої з ТОВ «Спіко», не цікавили правоохоронців. Вони не вбачали злочину у використанні службового становища цим чиновником, який разом з Фільом С. були в засновниках цього підприємства і зараз приховали все в офшорах! І все заради власного збагачення! Збагачення коштом життів громадян!

Процедуру банкрутування «Полтавафарм» забезпечували: блокування Біленьким проведення відкритого конкурсу на посаду керівника, призначення в/о керівника «своїх», які радо допомагали реалізувати водичку, та і про себе не забували, грабуючи підприємство, реалізуючи свій «досвід», в тому числі здобутий з відбуванням покарання за хабарі. Але ненажерність цих «мародерів» немає меж!

Крадіжка комунального майна.

Під виглядом скорочення нерентабельних аптек вони розкрадали і майно підприємства! Одним із таких стала аптека на розі вулиць Пушкіна та Гагаріна. Саме в цій аптеці коштом «Полтавафарм» було зроблено дорогий ремонт і… передано під партійний офіс «Нашого Краю» колишнього «шефа» Біленького, в якого на виборах він «стажувався» «технічним кандидатом» на Луганщині.

Колишня аптека після «партійного реформування»
Колишня аптека після «партійного реформування»
Фото:Останній Бастіон

Зрозуміло, що за рахунок територіальної громади Біленький забезпечує собі «запасний партійний аеродром» без перспектив у БПП. Туди моститься іще одна «політична зозуля» – Матковський А., який також «клопотав» за знищення комунальної аптеки заради «партійного гніздечка».

Літні люди, зіткнувшись зі скаженими цінами на ліки в приватних аптеках, побігли шукати порятунку в комунальних аптеках! І якими стали їхні здивування та розпач, коли на місці рятівної аптеки вони бачать партійний офіс Шахова! За іронією долі сам Шахов захворів на вірус COVID-19! В нього-то вистачить коштів на лікування… І навіть на траурний бенкет потім в приміщенні свого офісу, який стоїть замість рятівної для людей аптеки в центрі Полтави…

І це приклад центру міста. А що говорити про села?

Наслідки.

Навіть така критична ситуація не зупинила облраду, «облраду мародерів» від подальшого розвалу «Полтавафарм». Підприємство загнали в 80-мільйонні борги і на останній сесії, замість того, щоб рятувати полтавців, задівши програми забезпечення ліками населення через ледь живу найбільшу мережу комунальних аптек і аптечних пунктів в області, вони за борги, які самі наробили, здають підприємство приватникам БаДМ! Депутати намагаються приховати свою злочинну бездіяльність цією аферою.

Чим запам’яталась ця рада? Що створили її депутати? Розвалили, розграбували за злочинною бездіяльністю правоохоронців, яким «замазують очі» виділенням коштів з місцевого бюджету!  Коштів територіальної громади, проти якої фактично чинять геноцид в умовах епідемії.

Джерело: Останній Бастіон

p.s. Є депутати в облраді, які чинять супротив цьому свавіллю! Але їх можна порахувати на пальцях однієї руки…

Залишити відповідь