28.01.2019 Мама загиблого Героя просить допомоги в розпізнанні мерзотника.

Ввечері 28.01.2019 невідомий, вкотре зламав прапор Правого Сектору біля монумента загиблому Герою В’ячеславу Литовченко.

Це вже не перший випадок, коли мерзотники пошкоджують саме прапор ДУК ПС біля могили В’ячеслава.

Саме ці випадки стали причиною встановлення відеокамер на алеї Героїв. Але, як бачимо, камери то встановили, а от на їх якості зекономили…

Та і функціювання камер під великим питанням! Можна побачити, що мерзотник, не поспішаючи робить своє “чорне діло” і те, що він потрапив в об’єктив камер, жодним чином не вирішило питання, бо за час, поки возився з прапором вандал, можна було доїхати до кладовища з найвіддаленіших районів міста! А от пост охорони на кладовищі вже давно зняли через не фінансування міськрадою… Які вони, виявляється, у нас економні! Чи може на новорічну ялинку економили кошти?

Мама загиблого Героя дуже просить допомогти розпізнати мерзотника, щоб глянути йому в очі і запитати: що її дитина зробила поганого особисто йому…

Кругом кладовища (на Боженка) розташовано гаражні кооперативи. Можливо, хтось пізнає сусіда по гаражам? Те, що вандал не готувався до цього дійства очевидно, бо не взяв з собою інструментів, і возився довго, використовуючи наявний у нього інструмент. Прапор був закріплений кріпко (сам брав участь в його встановленні), тому просто висмикнути не вдалося..

Ось відео з камер спостереження:

Родина Героя буде вдячна за допомогу в розпізнаванні цієї істоти

Повідомити можна за телефоном: 0663786136.

Олександр Лещенко

Залишити відповідь