Шамота… “Я не трус, но я боюсь…”

  На черговій сесії міськради, Шамота забоявся вийти до людей. Люди прийшли почути його звіт за виконання публічних зобов’язань, які він брав на себе півтора місяця тому. Схоже, що Сашко об’явивши себе публічною особою, не знав що прийдеться відповідати за публічні зобов’язання… Звичка до опозиційного безвідповідального популізму зіграла не на користь.

На жаль, і в ЗМІ “чомусь” цей факт випав з уваги всіх кореспондентів.  Як по команді, вісі переставили акценти на дві сторони конфлікту і про підприємців “Речового ринку” забули… Їх приплюсовували до різних протестуючих сторін, тільки “не чули” їхніх самостійних вимог!

Саме до “Речового ринку”, який всі в міськраді, начолі з Шамотою одностайно називали “Полімпекс”!!! Вже “здали”? Чи продали???

Тому “підправлю” хронологію подій.

За пів години до сесії ми запросили через секретаря Шамоту, щоб вийшов до людей, які прийшли дізнатись від нього, що він виконав з обіцяного їм півтора місяця тому. Але Сашко швиденько забіг у сесійну залу і вчепившись у крісло не бажав нікуди виходити.

Люди почали вже його кликати як Діда Мороза..

Ми прийшли до зали і особисто його попросили вийти до людей, на що Сашко тільки хитав головою… Ідіотськими були і його пропозиції щоб люди зайшли до сесійної зали! Це близько 300 осіб??? Я розумію, що “комбінатор” намагався спровокувати конфлікт, щоб звинуватити людей у всьому… А ще більш цинічним було замість відповіді людям, включити гімн України щоб “врятуватись” від звіту…

Не дочекавшись колись “Простолюбдина”, частина підприємців з “Речового ринку” все ж таки зайшла на запрошення до зали, щоб почути від Шамоти звіт. Натомість, він пропонував їм виступити з трибуни! Прохати “коханого”? Люди прийшли почути звіт, а не щось випрошувати!

Приховані “воротіли”

Дісталося “на горіхи” і “особі невідомої національності”- Половинці. Тому, хто в 2006 році через власне БТІ виводив право власності з громадянських будівель у приватну власність! В тому числі і братам Головкам! Давно не бачив Андрія таким м’яко кажучи таким розгубленим…

Тож, кого так боїться після “примірки” крісла секретаря Шамота: людей, чи тих, хто його посадив у це крісло? Мабуть не так важливо… Але Саньок уже не той… ))) Чи ще той..? )))

Олександр Лещенко.

Г КоваленкоP.S. На сесію міськради “забіг” і депутат облради, великий “шанувальник” родини Головків Геннадій Коваленко. Власник фірми “Крайт”, яка успішно “розквітає” на підрядах ОДА за часів правління свого “кумира”. Випадково? А може його “досвід”, яким він вирішив поділитись з депутатами міськради по “фільтруванню” допуску активістів в облраді пов’язаний саме з невдалими спробами саме родини головків поцупити ласий шмат землі в громади у центрі міста? Чи не завдання “шефа2 виконував пан Геннадій?

Залишити відповідь