Жеваго заборгував собі 8 мільйонів гривень

Жеваго заборгував собі 8 мільйонів гривень

 

7 вересня 2017 року Шевченківський районний суд міста Києва у відкритому засіданні розглянув цивільну справу № 761/5795/17 (за позовом збанкрутілого ПАТ «Банк «Фінанси та Кредит» про стягнення ЗАБОРГОВАННОСТІ за кредитним договором з власника-олігарха і за сумісництвом багаторазового народного депутата України Костянтина Жеваго.

Такий собі новітній реалістичний сюжет про фінансові відносини між «Батьками та Дітьми», в основі якого стоїть споконвічне питання грошей і хто кому їх винен (8 242 982 гривень).

Відео судового засідання

Дивна ситуація, коли рейтинговий український олігарх винен самому собі мільйони та ще й не бажає їх повертати. Навіщо так себе «народного обранця» принижувати та ще й не поважати, щоб справа дійшла до розгляду в суд та ще й набрала розголосу в ЗМІ? А як же ділова репутація в Європі та в світі? Невже життя на «кредитній голці» та неповернення кредиту стало нормою для Костянтина?

Окрім рейтингу всесвітнього фінансово-економічного журналу Forbes, Костянтин Жеваго стрімко ввірвався і до українського рейтингу під назвою «Єдиний реєстр боржників»

Як для пересічного громадянина стає очевидним той факт, що сучасні українськи суди все частіше ВЖЕ не звертають увагу на ранги, чини та фінансові статки людей щодо яких виносяться Рішення не на їхню користь.

Олег Підгорний

Посилання на оригінал: http://bastion.tv/news/zhevago-zaborguvav-sobi-8-miljoniv-griven/

Залишити відповідь