Самозванці Полтавської міськради не визнають Конституційний устрій України?

Сьогодні перед сесією міськради, громада прийшла дізнатись у представників міськради, про виконання нею БЕЗПОСЕРЕДНЬОГО ВОЛЕВИЯВЛЕННЯ (гарантованого Конституцією України!) представників територіальної громади м. Полтави, зареєстрованого в міськраді 15.01.2019 р.

Знов на спілкування прийшов перший заступник з юридичних питань…

В чергове ми почули (четвертий місяць!!) казки про те що міськрада- єдині хто піклується прогромаду…

Особливо вразила заява, що міськрада- власник землі в місті… Так і хотілось запитати: “А Конституцію України не пробували читати?”

Дуже спішили депутати на черговий дерибан майна територіальної громади!

БатигінВ кулуарах зустріли депутата від “Великого господарника” Удовіченка, на чийому окрузі розташовано ринок “Речовий” і якого так і не змогли у прийомні часи застати в заявленій приймальні. Також на залишені в приймальні номери телефонів він не зателефонував..

Ми повідомили цьому “господарнику”, що його чекають люди з округу для зустрічі. На допомогу розгубленому депутату кинувся Едічка Волков, який “уволок” його “в біга” ))

А чи мають право депутати чинт цей деребан?

Ось цікавий документ, отриманий на інформаційний запит:

Згідно цього документу, юрдична особа “Полтавська міська рада” не проводила інвентарізацію земель і не визначала меж міста. Таким чином, землі не знаходяться (як і майно) на її балансі!

Міськрада не мала і не має як юридичного, так і морального права розбазарювати майно, яке і досі належить виключно територіальній громаді!

Але ні “папєрєднікі”, ні нинішні “новітні” і не збираються проводити інвентаризацію земель та майна! Не збираються, бо тоді увірветься можливість безкарно грабувати громаду… А не для цього вони перевороти вчиняли!

P.S.

За лаштунками приховали заготовлений черговий переворот в міськраді. “Половнка” у змові з Головками намагалися змістити Шамоту з посади і всістись на посаду самим, або всадити свою людину. Розрахунком за підтримку мав стати саме “Речовий ринок”. Схоже за сценарієм на початку сесії мали змінити Шамоту і тут же затвердити передачу землі Головкам.

Але “нашкребти” не достаючих пару голосів не вдалося… В агонії Андрюша мотався до Сашка виклянчувати голосів.. А в останній момент “запанікував” і “господарник”, зрозумівши що невдала спроба може обернутися розвалом і перевиборами.. і “включив задню”..

Тому на комісії було провалено спробу Головків пропхнути на сесію передачу їм землі…

Не знаю, як вам читати, а мені навіть описувати ці події було гидко…

Ось такий він, нинішній політкум у Полтавській міськраді…

Олександр Лещенко.

Залишити відповідь