Донька Гройсмана отримала посвідку на проживання у Британії

Після отримання права на постійне проживання Юлія Гройсман зможе претендувати на британське підданство.

Старша донька прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана Юлія працює у Великій Британії на постійній основі й навіть отримала посвідку на проживання.

Про це повідомляє Страна, посилаючись на власні джерела.

Так, 27-річна Юлія Гройсман нещодавно стала “постійним жителем” Британії. Ще раніше, в травні 2017 року, вона зареєструвала в Лондоні власну компанію під назвою 2100 consultancy ltd. Дочка Гройсмана стала директором і єдиним власником цієї фірми.

“Юля в Лондоні вже як риба у воді. Вона ж навчалася там на юридичному, так і трохи більше року тому фірму свою відкрила. Вона вже постійний резидент туманного Альбіону і може претендувати на громадянство. А, може, й уже”, – розповіло джерело, наближене до сім’ї політика.

Водночас 20 листопада у британському реєстрі Companies House в профайл Юлії Гройсман були внесені правки. Тепер, за новими даними, вказано, що країна постійного проживання доньки українського прем’єра – Англія (England).

Зазначимо, що паралельно з керівництвом своєї фірмою Юлія працює юристом-консультантом у компанії Gvc Marketing (UK) Limited, яка займається букмекерським та гральним бізнесом. Тут донька Гройсмана трудиться з лютого 2017 року.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Володимир Гройсман тим часом закликав жителів 10 областей України, де запроваджується воєнний стан, жити звичайним життям.

Джерело: http://ua1.com.ua/politics/donka-groysmana-otrimala-posvidku-na-prozhivannya-u-britaniji-49046.html?fbclid=IwAR01qOoTFOp673BNM3pzzsxB5KEYElofDzfp9BbPRzwABBHVGWR2EaWokJE

Залишити відповідь