Пожежний автомобіль, для кого?

Петрівсько - Роменська сільрада Сьогодні Петрівсько – Роменській сільраді Гадяцького району Полтавської області вручили пожежний автомобіль. Згідно з даними з сайту Полтавської обласної ради, автомобіль селищній раді вручили, як переможцю обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад Полтавської області «Надійний захист від пожеж та ліквідація надзвичайних ситуацій».

Це не аби яка подія для села і можна за них тільки порадіти! Адже не просто селищним радам  отримувати перемоги в конкурсах обласного масштабу.

Свято-Покровська церкваПожежний автомобіль тепер зможе захистити від пожежі мешканців селища, а також місцеві пам’ятки, такі як Свято-Покровська церква, та підприємства які знаходяться на її території.

Все гарно, але щось в пам’яті “різнуло” при згадуванні назви селищної ради.

Покопалися..

Пожежний автомобіль і об’єкти.

Отже, на території селищної ради увагу привернув один об’єкт – цегельний завод…

Зайшовши в реєстр юридичних осіб, ми побачили, що власником цього заводу є громадянин аж з- Англії! Отже, інвестор, який звернув увагу на цегельний завод у селищі Гадяцького району!

 

цегельний завод

Не дивно, що на таку подію виїхав представник облради, адже хто, як не вони опікаються не тільки комунальними закладами, а і оберігають інвесторів, які вкладають кошти у розвиток Полтавщини!

Порядок денний

 

Здивування викликав факт того, що голова облради, який начебто знаходиться у відрядженні по області, не поїхав на таке знаменне дійство. Замість нього туди поїхав виконуючий його обов’язки, другий заступник А. Ханко.

Просто збіг?

Історія.

Ми згадали, що раніше, в статті “Біленька павутина беззаконня під «кришею» Полтавської облради” вже фігурував цей завод. В документах ми знайшли витяг з реєстру за 2016 рік.

Завод

Тож, як бачимо, одним з власників цього підприємства був нинішній голова облради Біленький О. Ю.!

Конфлікт інтересів.

Отже, можемо зробити висновки, що ймовірно, Біленький сам не поїхав на ці заходи, через наявність “прихованого конфлікту інтересів”. Що зазвичай роблять в таких випадках? Як правило – замість себе посилають надійну, перевірену людину…

Також виникають сумніви, що пожежний автомобіль випадково виграла селищна рада, на території якої є, хоча і приховані, але інтереси голови облради… Щось досить багато останнім часом таких “збігів”…

Та і виробництво, пов’язане з використанням полум’я також  потребує підсилених заходів безпеки, зокрема – пожежний автомобіль. Тож  порадіємо за таку увагу облради до “інвестора”… А те що він офшорний – так це зараз у депутатів “в пріоритеті”…

Варіанти.

Ханко А.

А може це все наші вигадки?

Можливо Анатолій поїхав на ці заходи, щоб прослідити, чи немає корупції в цьому дійстві? Бо під час нашого останнього візиту до нього з Дмитром Гнапом він дуже спішив на засідання комісії “з питань запобігання корупції в обласній раді”!

І ця його поїздка пов’язана з рішеннями, які були прийняті на комісії… І він поїхав з перевіркою…

Цікаво, чи знайшов?

Олександр Лещенко.

Залишити відповідь