Посада, оклад, 50% надбавка, службове житло – «вдячність» від Біленького.

…Керуючись постановою КМУ від 09.03.2016 року за № 268 (зі змінами) установити Бєлишеву О.В. надбавку за високі досягнення у праці або виконання особливо важливої роботи у розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років…

____________________________________________________________

____________________________________________________________

За такою мотивацією начальник інформаційного забезпечення виконавчого апарату Полтавської обласної ради О.В. Бєлишев, який був призначений на посаду ЛИШЕ 14 березня 2018 року, отримав надбавку до свого посадового окладу у розмірі 50% з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років!

Так голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький особисто віддячив новопризначеному підлеглому, прибулому з Луганщини, у відповідності з таємним своїм розпорядженням № 30-к від 13.03.2018 року «Про призначення Бєлишева О.В.».

____________________________________________________________

____________________________________________________________

Окрім посадового окладу в розмірі 6500 гривень та 50% надбавки, пан Бєлишев отримав ще і службове житло в гуртожитку згідно з розпорядженням голови Полтавської ОДА № 217 від 19.03.2018 року. Цікаво – керівники Полтавської ОДА усім отак допомагають із житлом, чи як?

____________________________________________________________

____________________________________________________________

До свого призначення на Полтавщині, пан Бєлишев працював на посаді директора Департаменту масових комунікацій при Луганській ОДА під патронатом бізнес-партнера О.Ю. Біленького, його сусіди по київському будинку та друга «пожиттю» − заступника голови Луганської ОДА С.О. Філя.

Ймовірно, що посада в апараті Полтавської обласної ради та якась частина грошей, не виплачених найнятим анкетувальникам й була розрахунком з паном Бєлишевим за виконання викривленого соціологічного дослідження, проведеного у лютому 2018 року. Останній Бастіон вже висвітлював на своїх сторінках соціологічну діяльність пана Бєлишева разом зі своєю матінкою під наглядом досвідченого менеджера з досліджень та розробок ТОВ «Українська Маркетингова Група» Олени Григорівни Дудник (Гриненко) (ред.: Викривлена соціологія – http://bastion.tv/news/vikrivlena-sociologiya/).

____________________________________________________________

____________________________________________________________

Нагадуємо, що керівником ТОВ «Українська Маркетингова Група» був чинний народний депутат України та голова фракції «БПП» у ВРУ Артур Володимирович Герасимов, чия мати є засновником цього підприємства, а його директором наразі працює дружина пана Герасимова.

Як стало відомо Останньому Бастіону, перемовини Олени Дудник з ошуканими анкетувальникам щодо отримання оплати за виконану лютневу двотижневу роботу тривають і досі.

____________________________________________________________

____________________________________________________________

Аналізуючи відповідь Полтавської обласної ради на інформаційний запит Останнього Бастіону щодо призначення О.В. Бєлишева на посаду начальника відділу інформаційного забезпечення виконавчого апарату, була отримана цікава інформація, а саме:

1.вакансія на посаду начальника відділу інформаційного забезпечення виконавчого апарату була відкрита 07 лютого 2018 року у відповідності до розпорядження № 18 голови Полтавської обласної ради (https://docs.google.com/viewer?url=http://oblrada.pl.ua/ses/r/2018/18.pdf).

2.за розпорядженням була розміщена об’ява про проведення конкурсу на вакантні посади з певними вимогами.

Однією із вимог до кандидатів на посаду начальника відділу інформаційного забезпечення виконавчого апарату обласної ради була: стаж роботи за фахом в органах місцевого самоврядування або на державній службі на керівних посадах не менше 3 роківабо стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 4 років.

Повернемось до розпорядження № 30-к голови Полтавської обласної ради О.Ю. Біленького від 13.03.2018 року «Про призначення Бєлишева О.В.», де у четвертому абзаці дослівно записано: «…Стаж державної служби та служби в органах місцевого самоврядування Бєлишева О.В. станом на 14.03.2018 року складає 03 місяці 00 днів…».Нікого не дивує підкреслене?

Вимога до стажу кандидатів передбачає три роки, а переможець Бєлишев має того стажу лише три місяці. Розпорядження датоване 13 березня, а розрахунок стажу проведений на 14 березня – тобто трохи наперед.

У такому разі, про яку вислугу років може бути мова? Яку надбавку «за високі досягнення у праці або виконання особливо важливої роботи у розмірі 50%»? Ау-у, пане Біленький… Даруйте, але виникає запитання – чи не зловживаєте Ви забороненими медпрепаратами, коли підписуєте подібні розпорядження?

Дивуємося безволлю, мовчанню та безхребетності депутатів Полтавської обласної ради, яких обрала півторамільйонна громада Полтавщини. Невже вас усіх і особисто кожного влаштовує голова, який відверто нехтує думкою громади, протягуючи на посади своїх посіпак? Невже розкрадання бюджетних коштів та розпродаж комунального майна, переховування від активістів у гастролюючому обласному сесійному шапіто-шоу, інформаційна популяризація «псевдопатріотів» Решетилівщини, підтримка «злодійкуватого» горішніплавнівського олігарха – це те, чого чекали від вас виборці?

Якщо ви, панове обласні депутати, вважаєте наданий кожному з вас мільйон гривень «від Біленького» кляпом до рота, так нагадуємо – гроші бюджетні, й до мовчання не зобов’язують.

Ще запитання: хто буде компенсувати полтавській громаді збитки за недолугі рішення ради та розпорядження її голови щодо необґрунтованого звільнення керівників комунальних закладів?

Як на нас, то пан Біленький вже давно заслуговує на «червону картку» НЕДОВІРИ від обласних депутатів і, врешті-решт, має залишити крісло голови ради.

Олег Підгорний

Посилання на оригінал: http://bastion.tv/news/posada-oklad-50-nadbavka-sluzhbove-zhitlo-vdyachnist-vid-bilenkogo/

Залишити відповідь